Florida 2013

Parasailing

Hei dere!

Idag tok vi bilen til Fort Myers beach. Det var veldig deilig vær men litt mye vind på vannet, derfor tok vi ikke båten. Silje og jeg har planlagt hele ferien at vi skulle ta parasailing sammen og siden dette er siste helgen tok vi det idag! Vi betalte 25$ for en minnebrikke så mannen på båten skulle ta bilder for oss. Parasailing var kjempe gøy og var absolutt verdt hver cent. Vi tok det nest høyeste, som var 900 meter elns med dypp, så vi ble dyppet to ganger og andre gangen skikkelig lenge, det var så gøy!


Vi har nesten akkuratt kommet inn fra en koselig middag ute med noen venner av faren til Silje. Kjempe koselig og deilig mexicansk mat! Nå er jeg sliten og vil bare hoppe rett i loppekassa og gleder meg til i morgen allerede. 

Hva syns du om bildene?
Har du prøvd parasailing før?
Vi snakkes!

Miromar outlet

Hei!

I går var Silje og jeg på Miromar outlet som er et stort outlet med bare merkebutikker så ikke så bilig men billigere enn å kjøpe det i vanlige butikker. Jeg kjøpte litt treningstøy, løpe sko, sminke og en sove t-skjorte fra Disney. Kjøpte noen småting utenom, som dere alt får se i innkjøps videoen jeg skal lage herfra :-) Vi var veldig flinke til å filme i går til videobloggen som også kommer, noe vi har glemt tidligere, hehe! Her er noen bilder fra i går: I dag har vi vært hjemme og ventet på Micheal Kors veskene vi hadde bestilt, de er så fine! Ellers så har vi badet i bassenget, slappet av og selvfølgelig sett på Frustrerte fruer. Resten av kvelden skal vi også bare slappe av og ta oss en sykkeltur!

Hva syns du om bildene?

Dagen i går

Hei dere!

I går var vi på båttur! Det var kjempe deilig vær så vi kjørte til Fort Myers beach og badet og solte oss. I tre tiden dro vi videre til Doc Ford's for å spise lunsj. Der var det live
musikk og mange søte, eldre folk som danset og koste seg! Kjempe gøy å se at de koste seg sånn uten å tenke på hvem som så på. Vi spiste crisspy chicken og Silje og jeg delte også en deilig men stor nok dessert. Når vi kom hjem i går var vi slitene og orket ikke å blogge. Idag har vi vært på stranda, derfor ingen blogging før idag. Her er bilder fra igår :-) 

Hva har dere gjort idag?

Happy 4th of July!

Hei dere!

Igår var det 4 juli, som alle har fått med seg, hehe.. Det er jo nasjonaldagen til USA så da var vi ute med båten hele dagen og koste oss skikkelig. Vi la til ved Fort Myers gatene og gikk rundt der før vi gikk inn på et sted for å ta en liten snack. Senere gikk vi ned til stranda for å bade og være der litt. Silje og jeg gikk og kjøpte oss en is og så litt rundt på torget der, veldig koselig! På kvelden kjørte vi båten rundt og ankret opp inne på stranda og badet der. Det var masse fyrverkeri men de store begynte halv ti. Etter å ha sett på nydelige fyrverkeri dro vi hjem. 
Idag dro vi på stranda når vi våknet så derfor fikk vi ikke tid til å blogge og når vi kom hjem dro vi nesten rett på Mel's Diner for å spise middag :-)

Hva syns du om bildene?
Klem♥ 

Dag 13

Hei allesammen!

Idag dro vi på stranden i ti tiden og fikk solt oss helt til ett tiden da en thunder storm kom som det ofte gjør her på sommeren som har med klimaet her å gjøre. Da satt vi oss under et tak og leste bok og snakket. Gøy det også. Det hadde kommet en bakterie i vannet på Cape Coral beach så man kunne ikke bade. I forbindelse med dette kom det tre forskjellige nyhetskanaler for å intervjue de som hadde badet, det hadde heldigvis ikke vi gjort men ble fortsatt spurt om et intervju. Vi så ikke ut og takket pent nei, hehe! Vi tok noen bilder på stranden idag, ikke så veldig bra men bilder :-)


Jeg har kjøpt Sarah's Key på engelsk og den er bare så spennende. Klarer ikke å legge den fra meg!


Hvordan har deres dag vært?
- Victoria 

Shopping

Hei!
Sorry for at jeg ikke har fått blogget noe tidligere idag men vi gidder ikke å bare sitte på pc når vi er her nede, håper dere skjønner det :-) Idag var vi å shoppet på Edison mall. Jeg hadde tenkt til å beherske meg litt siden jeg allerede har brukt litt for mye penger, men jeg klarte ikke det helt, hehe! I morgen håper vi på og få dratt på stranda og da skal vi være flinke med å ta bilder så det kommer på kvelden(i vår tid)

Beklager igjen for dårlige blogging og dårlige bilder! Er sterkere tilbake i morgen :-) jeg skal lage noen innlegg så de kommer i deres tid.

Hva har dere gjort idag?
Klem

Fort Lauderdale, baby!

Hei dere!

I helgen var vi jo som sagt i Fort Lauderlade. Vi shoppet og var på stranden på lørdag og på søndag lå vi ved basenget og var å spiste. Silje og jeg tok oss også en tur ned på stranden for og badet litt med de store bølgene. Her får dere noen få bilder fra vi var ferdig å shoppe(vi glemte å ta bilder imens), fra stranden og noen fra kvelden:Sorry for at bildene ikke er i rekkefølge men det tar så lang tid å laste opp så jeg må ta flere av gangen så da kommer de i forskjellige rekkefølger. 

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort i helgen? 

Strandag!

Hallo!

Idag stod jeg og Silje opp tidlig for å bli kjørt på stranden før Vidar skulle videre til jobben. Vi var der kvart over ti tror jeg så vi fikk mye sol og bading. Senere dro vi videre til Bank of America hvor Silje og Vidar skulle fikse noe :-) Vi dro også innom et sted litt bortenfor og spiste litt mat og nå har vi akkurat spist Ben&Jerry's. Det er så billig her i forhold til i Norge. Senere skal vi på Bike night. Vi tar med kamera så håper på noen bra bilder derfra! Vi prøvde og ta noen bilder istad men jeg ser ikke ut etter en dag på stranda så vi dropper det, hehe. Silje tok noen bilder av isen da, haha!


Bilde fra i går 

Hva har dere gjort i dag/går?
- Victoria 

Tææn!!

Hei dere!

Idag har vi bare vært hjemme og solt oss. Vi badet litt i basenget også istad og har for det meste ligget i drive-in'en og sllikket sol. Nå venter vi på at faren til Silje skal komme hjem også skal vi dra ut og fikse et par ting til Silje! På kvelden i går spilte vi litt badminton og tok noen bilder. Har ikke tatt bilder i dag så dere for se de :-)Hva har du gjort i dag?
Vi snakkes! 

En nydelig dag på vannet

Hei!

Idag har det vært kjempe varmt og deilig! Vi dro ut med båten i 11 tiden og kom hjem i 10 tiden. Klokken er her 23.35 nå, vi ligger 6 timer bak dere i Norge. Vi tok båten ut til Forth Myers beach og lå der og solte oss og badet. Til lunsj delte jeg og Silje en stor nachos fra Nemos. Vi tok noen bilder idag og litt film. Vi har planer om å lage en film når vi drar hjem :-) 


Dette er Cape Coral beach hvor vi setter ut båten!


Hva syns du om bildene?
-Victoria