juli 2013

Parasailing

Hei dere!

Idag tok vi bilen til Fort Myers beach. Det var veldig deilig vær men litt mye vind på vannet, derfor tok vi ikke båten. Silje og jeg har planlagt hele ferien at vi skulle ta parasailing sammen og siden dette er siste helgen tok vi det idag! Vi betalte 25$ for en minnebrikke så mannen på båten skulle ta bilder for oss. Parasailing var kjempe gøy og var absolutt verdt hver cent. Vi tok det nest høyeste, som var 900 meter elns med dypp, så vi ble dyppet to ganger og andre gangen skikkelig lenge, det var så gøy!


Vi har nesten akkuratt kommet inn fra en koselig middag ute med noen venner av faren til Silje. Kjempe koselig og deilig mexicansk mat! Nå er jeg sliten og vil bare hoppe rett i loppekassa og gleder meg til i morgen allerede. 

Hva syns du om bildene?
Har du prøvd parasailing før?
Vi snakkes!

Miromar outlet

Hei!

I går var Silje og jeg på Miromar outlet som er et stort outlet med bare merkebutikker så ikke så bilig men billigere enn å kjøpe det i vanlige butikker. Jeg kjøpte litt treningstøy, løpe sko, sminke og en sove t-skjorte fra Disney. Kjøpte noen småting utenom, som dere alt får se i innkjøps videoen jeg skal lage herfra :-) Vi var veldig flinke til å filme i går til videobloggen som også kommer, noe vi har glemt tidligere, hehe! Her er noen bilder fra i går: I dag har vi vært hjemme og ventet på Micheal Kors veskene vi hadde bestilt, de er så fine! Ellers så har vi badet i bassenget, slappet av og selvfølgelig sett på Frustrerte fruer. Resten av kvelden skal vi også bare slappe av og ta oss en sykkeltur!

Hva syns du om bildene?

Outfit 09.06.13

Hei!

Gjett hva vi har gjort idag? Vi har vært på stranda og slikket sol, igjen.. Vi syns det er veldig deilig og være der og mye gøyere enn å være hjemme. Man kan fortsatt ikke bade på Cape Coral beach pga av høyt bakterieinnhold så vi renner nesten bort! Hehe :-) I kveld skal vi bare slappe av. Vi har fått tilbudet om å være med på Bike Night men vi har heller lyst til å lage noe middag hjemme og se enda litt mer på frustrerte fruer og se på Pretty Little Liars :D Det går på TV'en her på tirsdagene, er jo i USA, så det er litt gøy! Her er et antrekket for kvelden:Hva har du gjort idag?
Hva syns du om antrekket? 

Dagen i går

Hei dere!

I går var vi på båttur! Det var kjempe deilig vær så vi kjørte til Fort Myers beach og badet og solte oss. I tre tiden dro vi videre til Doc Ford's for å spise lunsj. Der var det live
musikk og mange søte, eldre folk som danset og koste seg! Kjempe gøy å se at de koste seg sånn uten å tenke på hvem som så på. Vi spiste crisspy chicken og Silje og jeg delte også en deilig men stor nok dessert. Når vi kom hjem i går var vi slitene og orket ikke å blogge. Idag har vi vært på stranda, derfor ingen blogging før idag. Her er bilder fra igår :-) 

Hva har dere gjort idag?

Outfit 06.06.13

Hallo!

Idag har vi vært på stranden, har vært nydelig vær og kjempe varmt! Vi var der mange timer å jobbet med brunfargen :-)  Nå skal vi slappe av inne i kulden(hehe) med desperate housewives! Her er kveldens antrekk:

Topp//aeropostale Shorts//Love Culture Sko//TOMS

Hva syns du om antrekket?

Happy 4th of July!

Hei dere!

Igår var det 4 juli, som alle har fått med seg, hehe.. Det er jo nasjonaldagen til USA så da var vi ute med båten hele dagen og koste oss skikkelig. Vi la til ved Fort Myers gatene og gikk rundt der før vi gikk inn på et sted for å ta en liten snack. Senere gikk vi ned til stranda for å bade og være der litt. Silje og jeg gikk og kjøpte oss en is og så litt rundt på torget der, veldig koselig! På kvelden kjørte vi båten rundt og ankret opp inne på stranda og badet der. Det var masse fyrverkeri men de store begynte halv ti. Etter å ha sett på nydelige fyrverkeri dro vi hjem. 
Idag dro vi på stranda når vi våknet så derfor fikk vi ikke tid til å blogge og når vi kom hjem dro vi nesten rett på Mel's Diner for å spise middag :-)

Hva syns du om bildene?
Klem♥ 

MINE SOMMER PLANER

Hei

Jeg hadde tenkt til å fortelle dere hva mine planer er for sommerferien 2013. Noen andre blogger jeg leser har skrevet det og jeg syns det var gøy å lese de så hvorfor ikke lage et selv?

Florida 20 juni-19juli:

Jeg er nå i Florida, som dere vet. Her skal vi være i litt over to uker til. Faren til Silje bor her nede derfor ble jeg med henne hitt i sommer.  Vi har ikke lagt noen spesielle planer for oppholde. Vi har shoppet endel, båtturer i helgene og sol og bading i hverdagen. Vi har det veldig fint å gøy her nede. Det er deilig og komme seg litt bort også og få en onklig ferie hvor man kan slappe av og samle opp krefter!

Hytta: 

Jeg har hytte på Tjøme og har også tenkt til å bruke mye tider i sommer med familie og venner. Vi bor rett oppenfor vannet så er det fint vær er det perfekt og bade og være ute der. Jeg elsker lange sommerkvelder der med venner av familien. Der føler jeg at jeg kan slappe skikkelig av og være helt meg selv med familien. Jeg vet ikke akkurat tidene når vi skal være der, vi er der nok når mamma og pappa har ferie. På sommeren pleier vi å bo mest der ute. Skal også ha med meg venner når mamma og pappa jobber!


Eneste bilder jeg finner nå

Være med venner:

Jeg skal selvfølgelig også være masse med venner. Sene, varme sommerkvelder, mye snakking og latter. Vi skal bla på hytta iallefall også finner vi på mye annet gøy og. Kanskje en Oslo tur eller noe lignene. Jeg gleder meg iallefall til jentekvelder og mye latter :)Sicilia 30 juli- 6 august:

Jeg skal til Italia, Sicilia med familien og jobbe enda litt mer med brunfargen, hehe neida. Vi skal helt sikkert mye på stranda, spise deilig italiensk mat og gå rundt i gamle gater. Det gleder jeg meg veldig mye til. Helt sikker på at det kommer til å bli en kjempe fin ferie med mamma, pappa og en av mine søstre! Vi har leid en fin leilighet/hus(vet ikke helt) ved stranda som sikkert er veldig bra og ser kjempe fint ut på bildene. Vi skal bo i en by som både har markeder, hvor vi kan shoppe og lange sandstrender. :-) 
Google bilder

Hva skal du i sommerferien? 

Dag 13

Hei allesammen!

Idag dro vi på stranden i ti tiden og fikk solt oss helt til ett tiden da en thunder storm kom som det ofte gjør her på sommeren som har med klimaet her å gjøre. Da satt vi oss under et tak og leste bok og snakket. Gøy det også. Det hadde kommet en bakterie i vannet på Cape Coral beach så man kunne ikke bade. I forbindelse med dette kom det tre forskjellige nyhetskanaler for å intervjue de som hadde badet, det hadde heldigvis ikke vi gjort men ble fortsatt spurt om et intervju. Vi så ikke ut og takket pent nei, hehe! Vi tok noen bilder på stranden idag, ikke så veldig bra men bilder :-)


Jeg har kjøpt Sarah's Key på engelsk og den er bare så spennende. Klarer ikke å legge den fra meg!


Hvordan har deres dag vært?
- Victoria 

10 ting dere kanskje ikke viste om meg

♥ Jeg er veldig kresen på gutter- jeg finner alltid noe jeg ikke liker, selvom ingen er perfekte så er jeg fortsatt sånn og det ødlegger, alltid.

♥ Jeg hater og gå på do- det er sløsing med tid og jeg må stoppe med det jeg gjør. Jeg går heller ute i naturen da

♥ Jeg har gått norges høyeste fjell- og noen flere også

♥ Jeg er født i bergen- har ikke noe dialekt

♥ Jeg elsker å se på frustrerte fruer- har sett alle sesongene flere ganger og kan snart alle replikker

♥ Jeg har reist veldig mye- pappa er pilot så vi har vært i veldig mange land, noe jeg er veldig glad for

♥ Jeg laget bloggen min i 2012- jeg ville ha dette blogg navnet så måtte ha det før noen andre tok det, hadde ikke tid til å blogge på den tiden

♥ For en månede siden fikk vi en irsk setter valp- han er nydelig 

 

♥ Jeg er ikke glad i å spise mat jeg vet er mye fett på- ikke fordi jeg er redd for å bli tjukk og for at det er usunt men fordi jeg føler meg ekkel om jeg spiser mye av det, feks mc osv..

♥ Når flok lager overdrivende høye lyder blir jeg litt irritert og når folk som snakker veldig sakte- litt to i ett der, hehe..

Håper dere likte dette innlegget. Har dere noe annet dere vil jeg skal blogge om så værsåsnill og kom med det.
Vi snakkes senere! 

Shopping

Hei!
Sorry for at jeg ikke har fått blogget noe tidligere idag men vi gidder ikke å bare sitte på pc når vi er her nede, håper dere skjønner det :-) Idag var vi å shoppet på Edison mall. Jeg hadde tenkt til å beherske meg litt siden jeg allerede har brukt litt for mye penger, men jeg klarte ikke det helt, hehe! I morgen håper vi på og få dratt på stranda og da skal vi være flinke med å ta bilder så det kommer på kvelden(i vår tid)

Beklager igjen for dårlige blogging og dårlige bilder! Er sterkere tilbake i morgen :-) jeg skal lage noen innlegg så de kommer i deres tid.

Hva har dere gjort idag?
Klem

Fort Lauderdale, baby!

Hei dere!

I helgen var vi jo som sagt i Fort Lauderlade. Vi shoppet og var på stranden på lørdag og på søndag lå vi ved basenget og var å spiste. Silje og jeg tok oss også en tur ned på stranden for og badet litt med de store bølgene. Her får dere noen få bilder fra vi var ferdig å shoppe(vi glemte å ta bilder imens), fra stranden og noen fra kvelden:Sorry for at bildene ikke er i rekkefølge men det tar så lang tid å laste opp så jeg må ta flere av gangen så da kommer de i forskjellige rekkefølger. 

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort i helgen?