Outfit

Outfit 09.06.13

Hei!

Gjett hva vi har gjort idag? Vi har vært på stranda og slikket sol, igjen.. Vi syns det er veldig deilig og være der og mye gøyere enn å være hjemme. Man kan fortsatt ikke bade på Cape Coral beach pga av høyt bakterieinnhold så vi renner nesten bort! Hehe :-) I kveld skal vi bare slappe av. Vi har fått tilbudet om å være med på Bike Night men vi har heller lyst til å lage noe middag hjemme og se enda litt mer på frustrerte fruer og se på Pretty Little Liars :D Det går på TV'en her på tirsdagene, er jo i USA, så det er litt gøy! Her er et antrekket for kvelden:Hva har du gjort idag?
Hva syns du om antrekket? 

Outfit 06.06.13

Hallo!

Idag har vi vært på stranden, har vært nydelig vær og kjempe varmt! Vi var der mange timer å jobbet med brunfargen :-)  Nå skal vi slappe av inne i kulden(hehe) med desperate housewives! Her er kveldens antrekk:

Topp//aeropostale Shorts//Love Culture Sko//TOMS

Hva syns du om antrekket?

Antrekk ++

Hei :-)

Idag har vi bare vært hjemme og slappet av. Været er kjempe fint idag også men vi har vært mest inne og badet. I helgen skal vi til Fort Lauderdale. I morgen skal vi på Saw grass mills mall som er det andre eller tredje største kjøpesenteret i USA. Etter shoppingen skal vi på stranden og på søndag vet vi ikke hva vi skal enda. Da kommer jeg ikke til å blogge før på søndag, tror jeg!Topp//Love Culture Shorts//Cotton on

Hva syns du om antrekket?
Har du vært i Fort Lauderdale?
 

Outfit 27.06.13

Hei dere!

Idag har Silje og jeg vært på stranden og slikket sol. Kjempe gøy å se at fargen begynner å komme. I går var vi å shoppet masse så nå har jeg masse antrekk og vise, gleder meg :-) Jeg tenkte å lage en video med innkjøpet herifra når jeg er hjemme eller vil dere heller se bilder fra hver gang? Etter stranden dro vi på Super Target og kikket litt. Vi hadde tenkt til å kjøpe en rosa koffert men det var ingen der. Vi farget øyenbrynene i går også, jeg er veldig fornøyd! Dere ser dessverre ikke så mye bryn pga at jeg må ha på meg briller på bildene, solen er såå sterkt, hehe!

Topp//Cotton on Shorts//Love Culture Sko//TOMS

Hva syns du om antrekket?
- Victoria ♥ 

Antrekk 26.06.13

Hei

Det ble ikke noe bike night i går for vi trodde det skulle bli dårlig vær, noe det ikke ble. Så derfor ingen bilder. Vi hadde tenkt til å sykle snart å kjøpe oss en subway. Tok noen bilder av antrekket jeg har på(har byttet overdel nå for den jeg har på her er altfor varm)

Shorts og topp fra H&M  Litt dårlige og få bilder men bedre enn ingenting ;-) Etterpå skal vi på shopping så da blir det litt nytt i garderoben tenker jeg, gleder meg!

Hva syns du om antrekket?

Antrekk 23.06.13

Hei dere!

Idag bestemte Silje og jeg oss for å ta antrekk bilder til dere før vi dro på båttur. Da får dere et innlegg som ikke er så lang ut på dagen for dere :-) Idag er det veldig varmt, håret bare klistret seg til kroppen så idag er en dag med håret i strikk!

Topp//NYC Shorts// Bik bok Briller// Glitter

Jeg må ha på briller hvis ikke blir bildene sånn, hehe!


Ett enkelt antrekk for dagens båttur
Hva syns du om antreket?
- Victoria

Klar til å begynne!

Hei!

Jeg har lenge hatt lyst til å blogge og har nå fått hjelp til design og er klar til å begynne. Jeg kommer til å blogge om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Jeg er fra Tønsberg og er 15 år. På fritiden danser jeg, er med venner og familien. Jeg er nå i Florida med bestevenninnen min, Silje! Vi skal være her i fire uker og kom i går. Idag har vi badet masse, det har vært 36 grader. Vi gikk også på butikken, som er ganske langt, uten bil.  Vi holdt på å renne bort, aldri igjen! Her er kveldens outfit, har på solbrinner fordi jeg fikk solen rett i øynene og fordi jeg ikke har på sminke, hehe..Topp//Bikbok Shorts//fra tenerife Solbriller//Glitter

Har du lyst til å følge bloggen min? :-)
- Victoria