Sommer

MINE SOMMER PLANER

Hei

Jeg hadde tenkt til å fortelle dere hva mine planer er for sommerferien 2013. Noen andre blogger jeg leser har skrevet det og jeg syns det var gøy å lese de så hvorfor ikke lage et selv?

Florida 20 juni-19juli:

Jeg er nå i Florida, som dere vet. Her skal vi være i litt over to uker til. Faren til Silje bor her nede derfor ble jeg med henne hitt i sommer.  Vi har ikke lagt noen spesielle planer for oppholde. Vi har shoppet endel, båtturer i helgene og sol og bading i hverdagen. Vi har det veldig fint å gøy her nede. Det er deilig og komme seg litt bort også og få en onklig ferie hvor man kan slappe av og samle opp krefter!

Hytta: 

Jeg har hytte på Tjøme og har også tenkt til å bruke mye tider i sommer med familie og venner. Vi bor rett oppenfor vannet så er det fint vær er det perfekt og bade og være ute der. Jeg elsker lange sommerkvelder der med venner av familien. Der føler jeg at jeg kan slappe skikkelig av og være helt meg selv med familien. Jeg vet ikke akkurat tidene når vi skal være der, vi er der nok når mamma og pappa har ferie. På sommeren pleier vi å bo mest der ute. Skal også ha med meg venner når mamma og pappa jobber!


Eneste bilder jeg finner nå

Være med venner:

Jeg skal selvfølgelig også være masse med venner. Sene, varme sommerkvelder, mye snakking og latter. Vi skal bla på hytta iallefall også finner vi på mye annet gøy og. Kanskje en Oslo tur eller noe lignene. Jeg gleder meg iallefall til jentekvelder og mye latter :)Sicilia 30 juli- 6 august:

Jeg skal til Italia, Sicilia med familien og jobbe enda litt mer med brunfargen, hehe neida. Vi skal helt sikkert mye på stranda, spise deilig italiensk mat og gå rundt i gamle gater. Det gleder jeg meg veldig mye til. Helt sikker på at det kommer til å bli en kjempe fin ferie med mamma, pappa og en av mine søstre! Vi har leid en fin leilighet/hus(vet ikke helt) ved stranda som sikkert er veldig bra og ser kjempe fint ut på bildene. Vi skal bo i en by som både har markeder, hvor vi kan shoppe og lange sandstrender. :-) 
Google bilder

Hva skal du i sommerferien?